OM DJP

Som uddannet i den juridiske branche var spørgsmålet ofte, hvordan man kunne lette juridiske specialisters opgaver i en hektisk hverdag og samtidig skabe en platform, som skulle gøre det let tilgængeligt for forbrugeren at finde den rette juridiske specialist.

Efter måneders research var det tid til at samle puslespillet, som til sidst skulle vise sig at udgøre et klassisk koncept – Formidling af juridiske ydelser på en traditionel men gennemsigtig facon i form af en skræddersyet portal til gavn for både forbruger og juridiske specialister.

Ideen blev til en portal, som ganske enkelt skulle samle både forbrugere og juridiske specialister ét og samme sted.

I maj 2023 blev Den Juridiske Portal ApS stiftet, hvor visionen fra start var, dels at samle alle juridiske specialister ét sted med en samlet løsning af værktøjer, som skulle lette specialisternes hverdag, samt gøre det langt mere gennemsigtigt for forbrugeren at navigere rundt i den bredde palette af juridiske specialer. Det var dermed essentielt og meget afgørende, at denne platform skulle kunne servicere både forbrugeren og ikke mindst den juridiske specialist.

Den Juridiske Portal vil, i en verden af digital forandring, skabe rammerne for ordentlighed og gennemsigtighed for både fagpersoner og forbrugere. 

Den Juridiske Portal er fremtidens formidlingsportal inden for den juridiske verden og jeg ser frem til at tage jer med på min rejse.

Sandra Hansen
Adm. Direktør