Danbolig Vejle
  • Vejle
  • 28/09/2023
E-mail
mona.s@danbolig.dk
Telefonnummer
40 22 27 73
CVR
39669153
Adresse
Dæmningen 72
Postnummer
7100

Virksomhedsoplysninger

Ved Danbolig Vejle yder vi køberrådgivning af en uddannet køberrådgiver med tryghedsmærke, som tillige er uddannet Ejendomsmægler MDE. Vi vægter faglighed, tæt dialog og tryghed højt.

Vores grundpakke indeholder: Gratis opstartsmøde, pristjek, gennemgang af købsaftale og tilhørende dokumenter, rådgivning vedrørende købsaftalens og dokumenternes indhold, information om køb af fast ejendom generelt, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse til sælger, kontrol af skøde samt kontrol af refusionsopgørelse.

Vi tilbyder endvidere tilvalg i form af prisforhandling, gennemgang af bolig med byggesagkyndig, indledende rådgivning ved fejl/mangler, udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, udarbejdelse af tinglysningsfuldmagt, ansøgning om tilladelser ved Civilstyrelsen, udarbejdelse af testamente og deltagelse på fremvisning eller overdragelse i Vejle kommune.

Ved danbolig Vejle yder vi grundig og kompetent køberrådgivning i handler omkring villa, ejerlejlighed, andelsbolig, ideel anpart og landbrugsejendomme. Vi kan tillige hjælpe med forhandling med sælger/sælgers mægler.

Derudover tilbyder vi testamentesamejekontraktergældsbrevefremtidsfuldmagter mm.

Specialister tilknyttet virksomheden

Ingen specialistprofiler oprettet endnu.